Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν σκοπεύει να κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει το 2024, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν σκοπεύει να τον χάσει ως ελεύθερο και ο εμίρης του Κατάρ, Αλ Θανί, φέρεται να ξεκαθάρισε στον Γάλλο επιθετικό πως είτε θα υπογράψει εντός του καλοκαιριού είτε θα πωληθεί.

Ένα χρόνο μετά το σίριαλ με θέμα το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους ή θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχουμε επανάληψη… Ο Μπαπέ, ως γνωστόν, έχει ενημερώσει την ομάδα του ότι δεν θα κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης, άρα σε ένα χρόνο θα φύγει ως ελεύθερος.

Αυτό, όμως, δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται οι Άραβες ιδιοκτήτες του κλαμπ, οι οποίοι φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν στον διεθνή Γάλλο επιθετικό πως θα συμβεί το εξής: Ή θα ανανεώσει το συμβόλαιό του πριν αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας ή θα πωληθεί εντός του καλοκαιριού.

Αυτό, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο εμίρης του Κατάρ, Αλ Θανί, το είπε σε άτομα της οικογένειας του Μπαπέ με τα οποία συναντήθηκε την Τετάρτη (21/6) και αυτό σημαίνει πως, όπως και να έχει, έρχονται εξελίξεις. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι πάντα το φαβορί για την απόκτηση του Γάλλου.