Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε περισσότερη ενέργεια το βράδυ της Δευτέρας (12/6) στην παρέλαση της Μάντσεστερ Σίτι στους δρόμους της πόλης, όπου πανηγύρισε με περίπου 200.000 οπαδούς την κατάκτηση του ιστορικού treble, σε σύγκριση με τη διάθεσή του το περασμένο Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Ιντερ στον τελικό του Champions League.

Ο Καταλανός τεχνικός βγήκε φωτογραφίες με τις κούπες της Premier League, του FA Cup και του Champions League, κάπνισε το πούρο του και γιόρτασε με τον κόσμο που βγήκε στους δρόμους. Ρόλο σε αυτή την αλλαγή ίσως να έπαιξε και η αναγνώριση από ένα από τα είδωλά του, την Τζούλια Ρόμπερτς!

Τον περασμένο Μάρτιο, μετά τη νίκη της Σίτι με 7-0 επί της Λειψίας στο δεύτερο ματς της φάσης των «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε πόσο «αποτυχημένος» είναι επειδή η Τζούλια Ρόμπερτς όταν στο παρελθόν βρέθηκε στο Μάντσεστερ πήγε να δει τη Γιουνάιτεντ και όχι την ομάδα του. «Είναι ένα από τα τρία είδωλά μου μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Τάιγκερ Γουντς», είχε πει και συνέχισε: «Ό,τι και να κάνω στο Champions League… Και να το κερδίσουμε φέτος και τρία σερί να πάρουμε, θα είμαι αποτυχημένος».

Η διάσημη ηθοποιός, προφανώς γνωρίζοντας για την εκτίμηση που τρέφει ο Πεπ Γκουαρδιόλα προς εκείνη, μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι, έστειλε μήνυμα στον Γκουαρδιόλα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία του 52χρονου τεχνικού αγκαλιά με το τρόπαιο κι έγραψε: «Συγχαρητήρια Πεπ που οδήγησες την ομάδα σου στην κατάκτηση του Champions League».