Ημέρες ανανεώσεων για τον Ολυμπιακό αφού έπειτα από την ανακοίνωση για τον Σακίλ ΜακΚίσικ, σειρά πήρε αυτή για τον Τόμας Γουόκαπ που βρίσκεται στην ομάδα από το 2021 και θα παραμείνει ως το 2027, έχοντας υπογράψει για άλλα τέσσερα χρόνια.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες των Πειραιωτών στη φετινή σεζόν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει το παραμικρό παράπονο από αυτόν. Έτσι, ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, αφού το 2021 είχε υπογράψει τριετές, του προτάθηκε η ανανέωσή του και μάλιστα μέχρι το 2027.

Ο Γουόκαπ υπέγραψε και ο Ολυμπιακός το ανακοίνωσε με ένα ξεχωριστό βίντεο, όπως είχε κάνει και με τον ΜακΚίσικ, αλλά αυτή τη φορά το σενάριο προέβλεπε… παραγγελία χταποδιού σε ταβέρνα, για να ακολουθήσει και η κανονική ανακοίνωση.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Γουόκαπ μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το 2021 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, συναντήθηκε με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και επισημοποίησαν την παραμονή του στο Λιμάνι για ακόμα τέσσερα χρόνια».