Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση την Κυριακή (2/4) υποδεχόμενος τον Βόλο για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή, με τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι ένας από τους παίκτες στους οποίους ποντάρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και η διοίκηση στη μάχη για κατάκτηση του τίτλου.

Οι πράσινοι έπιασαν κορυφή από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν και ακόμη και όταν έπεσαν από αυτή, ποτέ δεν… απομακρύνθηκαν αρκετά. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει εντυπωσιάσει φέτος με τη σταθερότητά της παρά τη φυσιολογική κοιλιά που έκανε κάποια στιγμή και παρά τους τραυματισμούς που υπήρξαν σε βασικούς παίκτες.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ήταν που ο Παναθηναϊκός απέδειξε, τόσο στους οπαδούς του όσο και στους αντιπάλους του, ότι είναι όντως δυνατός διεκδικητής του πρωταθλήματος φέτος και ένας από τους λόγους είναι το γεγονός ότι καταφέρνει να βρίσκει λύσεις και να παίρνει πράγματα από όλους τους παίκτες του. Ακόμη και από αυτούς που δεν ήταν πρωταγωνιστές όταν άρχιζε η σεζόν.

Ιωαννίδης

Ο Ιωαννίδης είναι ένας από αυτούς αφού έχει προσφέρει αρκετά φέτος είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός και με δεδομένο ότι δεν είναι μεγάλος αλλά 23 ετών είναι λογικό να περιμένει κανείς ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από εξωτερικό το καλοκαίρι. Το έχουμε δει, άλλωστε, να συμβαίνει και με παίκτες που ήταν χειρότεροι από τον Ιωαννίδη, γιατί να μη συμβεί για τον ίδιο;

Ακόμη, όμως, κι αν όντως προκύψει ενδιαφέρον, είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει πώλησή του. Και ο λόγος είναι ο εξής: Οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τον Ιωαννίδη και δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που θα δώσει τα λεφτά που θα ζητήσουν οι πράσινοι. Γεγονός, φυσικά, που… δεν χαλάει ούτε τον Γιοβάνοβιτς, ούτε τον παίκτη, ούτε τη διοίκηση, αφού η παραμονή του θα είναι ευχάριστη είδηση.