Ο Λιονέλ Μέσι βραβεύθηκε στο πλαίσιο του γκαλά «La Noche de las Estrellas» (σ.σ. η νύχτα των αστεριών) που διοργάνωσε η CONMEBOL, η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Νότιας Αμερικής, και για να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο «ζωντάνεψε» με τη βοήθεια της τεχνολογίας τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον Πελέ.

Στην τελετή που έγινε στην πόλη Λούκε της Παραγουάης, η CONMEBOL είχε μια έκπληξη για τον ηγέτη της «αλμπισελέστε». Ο Ντιέγκο Μαραντόνα και Πελέ, εμφανίστηκαν πλάι πλάι με τη μορφή ολογραμμάτων και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Μέσι. Ακούστηκαν αποσπάσματα από δηλώσεις που είχαν κάνει στο παρελθόν για τον Μέσι.

«Νιώθω πολύ περήφανος γιατί με συνοδεύουν πάνω κάτω τρεις γενιές. Μαραντόνα, Μέσι, παίκτες που ξέρουν να παίζουν… χαίρομαι να τους βλέπω», ακούστηκε να λέει ο Πελέ. Το ολόγραμμα του Μαραντόνα, ανέφερε: «Για μένα είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Στον Αργεντινό οπαδό άρεσουν οι καλοί παίκτες, οι σπουδαίοι παίκτες και ο Λέο το έχει αποδείξει. Σε αγαπώ. πολύ. Άσε τους άλλους να λένε, θα είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών. Καλή διασκέδαση σήμερα, σε αγαπώ πολύ Λέο».

Ο Μέσι, πάλι, τόνισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο και είναι να παίζει ποδόσφαιρο «για όσο καιρό μου απομένει να παίζω ποδόσφαιρο».

Από τη Βαρκελώνη, υποστηρίζουν πως η πλευρά του Μέσι και δη ο πατέρας του αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο επιστροφής του στο σύλλογο της καρδιάς του, αφού όλα δείχνουν πως δεν θέλει να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και η οικογένειά του θέλει να επιστρέψει κι εκείνη στην Καταλονία. Βέβαια, η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη.

«Τρέλα» σε θέατρο στην Αργεντινή

Στο μεταξύ, στην Αργεντινή ο… παροξυσμός για τον Λιονέλ Μέσι δεν έχει περάσει. Μέσα από τα social media διέρρευσε πως βρισκόταν σε θέατρο του Μπουένος Άιρες και παρακολουθούσε παράσταση και μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος στις πόρτες ελπίζοντας να τον δουν, όπως έγινε πρόσφατα όταν επισκέφθηκε εστιατόριο με την οικογένειά του.

Ο Μέσι, φυσικά, βρισκόταν στην Παραγουάη εκείνη την στιγμή. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του θεάτρου ενημέρωσαν τον κόσμο με επιγραφή στη μαρκίζα που έγραφε: «Ο Μέσι δεν είναι στο θέατρο». Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί, πάντως, δεν το πίστεψε και παρέμεινε για ώρα να περιμένει τον ηγέτη της Αργεντινής.