Το γκολ του Μπράντον Τόμας στο 30ο λεπτό ήταν αρκετό στον ΠΑΟΚ για να νικήσει με 1-0 εκτός έδρας τον Βόλο και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 4η θέση και στο -7 από την κορυφή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι μέσα στα φαβορί για τον τίτλο αλλά θα το παλέψει μέχρι τέλους στα πλέι οφ.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι Θεσσαλονικείς πήραν τον έλεγχο και θα μπορούσαν να πάρουν και το προβάδισμα αλλά οι ευκαιρίες χάθηκαν. Ευκαιρία όπως αυτή του 6ου λεπτού με το επικίνδυνο γύρισμα του Αουγκούστο που δεν αξιοποίησε ο Νάρεϊ ή όπως αυτές που είχε ο Κωνσταντέλιας στο 18′, στο 24′ και στο 25′, όντας δραστήριος για ακόμη μία φορά.

Όπως και να έχει, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου το… έψηνε το γκολ και τελικά το πέτυχε στο 31′ με τον Μπράντον Τόμας από κοντά, μετά το γύρισμα του Νάρεϊ που είχε πάρει την κάθετη του Αουγκούστο. Έτσι, ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Βόλο να προσπαθεί να απαντήσει στο δεύτερο.

Στην καλύτερή του ευκαιρία όμως, στο 68′, ο Οζέγκοβιτς καθυστέρησε στο τετ α τετ με τον Κοτάρσκι και τα έκανε μαντάρα, με τον δικέφαλο του βορρά να ξαναπαίρνει τα πάνω του στη συνέχεια και να είναι πολύ πιο προσεκτικός έπειτα από αυτή τη φάση, κρατώντας το 0-1 μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Τσοκάνης (90’ Καρτάλης), Ντέλετιτς, Πιρές (87’ Κάτσε), Τσιρίνος (81’ Τάχατος), Οζέγκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ (75’ Ντάντας), Ντάγκλας, Νάρεϊ (75’ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (66’ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον (66’ Ολιβέιρα).