Ο Λ. Λαυρεντιάδης μεταβίβασε το 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ», το οποίο είχε στην κατοχή του, στον συνεργάτη του κ. Ρογκόπουλο. Μια εξέλιξη την οποία περιμέναμε αρκετούς μήνες τώρα.

Ως γνωστόν, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είχε αγοράσει το 50% του γηπέδου Καραϊσκάκη από τον Σωκράτη Κόκκαλη και είχε δείξει ότι ήθελε να έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά του Ολυμπιακού. Κάτι το οποίο δεν συνέβη ποτέ. Μάλιστα, οι κινήσεις του γνωστού επιχειρηματία είχαν σχολιαστεί αρνητικά από τους Κόκκαλη – Μαρινάκη στην κοινή τους συνέντευξη Τύπου, κατηγορώντας τον ανοιχτά για τη μη συμμετοχή του στην ΑΜΚ. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Λαυρεντιάδης εμφανίζεται, εδώ και αρκετό καιρό, να αποστασιοποιείται από το ελληνικό επιχειρηματικό προσκήνιο.

Για την εν λόγω μεταβίβαση οι πληροφορίες υπάρχουν εδώ και αρκετούς μήνες (από την προηγούμενη σεζόν), όμως είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την περεταίρω εξέλιξη στο θέμα. Άλλωστε, ο 43χρονος εφοπλιστής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να αποκτήσει το άλλο μισό του γηπέδου από τον Σ. Κόκκαλη και έτσι το γήπεδο του Ολυμπιακού αλλάζει ολοκληρωτικά χέρια μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Η υπόθεση αναμένεται να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον στο μέλλον, αφού σε συνδυασμό με την αγορά μετοχών της Πειραϊκής ομάδας από την εταιρία «Abisso Holdings» όλα δείχνουν ότι κάτι… «κινείται».

Πηγή: gazzetta.gr