Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης είναι πεπεισμένος πως ο Νικόλας Πατέρας θα επιστρέψει στον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού, ενώ αφήνει και ανοιχτό το ενδεχόμενο κάτι ανάλογο να γίνει και με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεών του στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6…

Για την επιστολή Βγενόπουλου περί αποχώρησης: «Ήταν σε δύσκολη θέση ο Βγενόπουλος, το περασμένο καλοκαίρι εκδόθηκαν επιστολές και ανακοινώσεις, ενώ έγινε και σκληρή κριτική ένθεν κι ένθεν. Γι αυτό τώρα η ανακοίνωση δεν ήταν λεπτομερής, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις άσχημες κριτικές. Για να αποφύγει τις λέξεις τύπου “προδοσία” δεν έγραψε κάτι αναλυτικότερο στην επιστολή του».

Κάνοντας εκτίμηση για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό υπογράμμισε: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος και για τον Πατέρα και για τον Βγενόπουλο. Για μένα ο Πατέρας από αγάπη αλλά και πίκρα θα επιστρέψει. Είναι τσαντίλας θα επιστρέψει ενισχυμένος μετοχικά και θα είναι η πιο ιδανική ομπρέλα στο οποιοδήποτε προεδρείο. Έχει αφήσει πλήρη τάξη στα οικονομικά της ομάδας, αφήνει 20 εκατομμύρια ευρώ και ένα νοικοκυριό που δεν συναντάται εύκολα. Όσα είπε πλήθος μετόχων χθες δεν έχει βάση. Αυτοί μάλιστα έδωσαν εντολή για πλήρη εκποίηση του μεριδίου τους».

Πηγή: gazzetta.gr