Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλέον παίκτης της Αλ Νασρ με κάθε επισημότητα εκπλήσσοντας όσους περίμεναν ότι δεν θα πήγαινε ποτέ σε ένα πρωτάθλημα σαν κι αυτό της Σαουδικής Αραβίας και αν πιστέψουμε τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ θέλει να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Μαρσέλο, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό.

Ο Πορτογάλος επιθετικός και ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ήταν μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2009 μέχρι το 2018, πανηγυρίζοντας πολλούς τίτλους. Πάνω από όλα, όμως, ο Ρονάλντο και ο Μαρσέλο έγιναν κολλητοί φίλοι. Και παραμένουν, παρά το γεγονός ότι εδώ και 4,5 χρόνια δεν είναι στην ίδια ομάδα.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, όμως, αυτό μπορεί να… διορθωθεί, αφού υποστηρίζουν ότι ο CR7 θέλει τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού στην Αλ Νασρ και φέρεται να έχει μιλήσει για αυτό τόσο μαζί του όσο και με τους ανθρώπους της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας.

Το αν θα γίνει ή όχι πραγματικότητα η επιθυμία του Πορτογάλου, πλέον, δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο Μαρσέλο είναι παίκτης των Πειραιωτών, οι οποίοι δεν έχουν κάνει το παραμικρό σχόλιο όλο αυτό το διάστημα σχετικά με το μέλλον του.