Ο Μίτσελ δεν μπορούσε να πιστέψει το πώς το 0-2 έγινε 2-2 στο 2ο μέρος στο ΠΑΣ – Ολυμπιακός. Έτσι επεδίωξε να μιλήσει προς τους παίκτες του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Ο έμπειρος Ισπανός κόουτς ανέλαβε πλήρως την ευθύνη τονίζοντας ανάμεσα στα άλλα προς τους ποδοσφαιριστές του ότι «δεν καταλαβαίνω το πώς αυτό το 2-0 έγινε 2-2 με βάση την εικόνα που είχαμε. Ελέγχαμε τον αγώνα και ήταν μετά σαν να σταματήσαμε να αγωνιζόμαστε. Σαν να άλλαξε όλη μας η εικόνα.

Ένα παιχνίδι που ήταν δικό μας το αφήσαμε έτσι, χάνοντας τους βαθμούς. Ο προπονητής βέβαια είναι αυτός που έχει την ευθύνη. Εγώ φταίω και δεν υπάρχει κανείς άλλος με την απόλυτη ευθύνη. Όλη η ευθύνη είναι δική μου. Πέφτει πάνω μου.

Να δούμε όμως το τι δεν κάναμε καθόλου καλά στο β’ μέρος και να το αλλάξουμε». Ο Μίτσελ γενικά ήταν προβληματισμένος αλλά ξεκαθάρισε προς τους παίκτες του πως εφόσον λειτουργήσουν όλοι μαζί και σωστά μπορούν ακόμα να αλλάξουν τα δεδομένα και την κατάσταση. Γενικότερα πάντως υπήρξε μια ανοιχτή συζήτηση τεχνικού επιτελείου και παικτών για το τι δεν πήγε καλά με ΠΑΣ και για όσα πρέπει να διορθώσουν.

Πηγή: gazzetta.gr