Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προπονήσεις περιμένοντας την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ξέρει πλέον ότι για τους επόμενους τρεις μήνες δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Κρίστιαν Γκάνεα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό.

Οι πράσινοι έχουν χάσει με σοβαρούς τραυματισμούς τούς Αϊτόρ και Τρουιγιέ αλλά τώρα προκύπτει νέο πρόβλημα και αφορά τον Γκάνεα. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος αριστερός μπακ δεν είναι σε θέση να προπονηθεί και να αγωνιστεί λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που έκανε.

Ο Γκάνεα ήταν εκτός δράσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς να υπάρχει κάποια εξήγηση από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι περίμεναν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Αυτά, τελικά, δείχνουν επιπλοκές λόγω κορονοϊού και ο παίκτης πρέπει να παραμείνει εκτός γηπέδων για τρεις μήνες.

Έτσι, τα πλάνα των πράσινων ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αλλάζουν και αναζητείται πλέον και αριστερός μπακ, πράγμα που σημαίνει ότι η διοίκηση θα πρέπει, συνολικά, να κάνει 3-4 μεταγραφές.