Το Μουντιάλ 2022 δεν είναι και το πιο αγαπημένο για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους αφού διεξάγεται χειμώνα και σε μια χώρα που δεν έχει καμία επαφή με το άθλημα, δεν παύει όμως να είναι Μουντιάλ και αυτό σημαίνει ότι τους αγώνες του πρέπει πάντα να τους βλέπεις, ακόμη κι αν είσαι στο χειρουργείο και σου κάνουν επέμβαση, όπως συνέβη με έναν άσθενή στην Πολωνία.

Συγκεκριμένα, το Ανεξάρτητο Κέντρο Δημόσιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοίκησης στο Κιέλτσε της Πολωνίας δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία που δείχνει δύο γιατρούς να χειρουργούν έναν ασθενή, ο οποίος παρακολουθεί στην τηλεόραση ένα από τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

«Σε εμάς, οι ασθενείς λαμβάνουν υπηρεσίες. Όλοι οι κύριοι υπό ραχιαία αναισθησία είναι ευχαριστημένοι», ανέφερε το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία, η οποία προκάλεσε αίσθηση και συζητήσεις στα social media.

U nas pacjenci to dopiero mają serwis 😮 Wszyscy panowie w znieczuleniu podpajęczynówkowym są zachwyceni ⚽️⛹️#worldcup2022 #football #katar2022

Posted by SP ZOZ MSWiA w Kielcach on Friday, November 25, 2022