Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, στάθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του και στην αδυναμία των παικτών του να εξασφαλίσουν καθοριστικά ριμπάουντ, μετά την ήττα των «πρασίνων» από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 85-74 εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

«Συγχαρητήρια στη Μακάμπι για τη νίκη. Έκανε καλό παιχνίδι», είπε αρχικά και πέρασε αμέσως στα «γιατί» της ήττας. «Για εμάς τα τελευταία λεπτά στην τρίτη περίοδο στην επίθεση ήταν πολύ άσχημα. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο αλλά τα 16 λάθη και τα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ έκριναν το ματς», εκτίμησε.

Στη συνέχεια τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται διάρκεια προκειμένου να γίνει και πάλι ανταγωνιστική στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων της Ευρώπης: «Σε κάποια σημεία ήμασταν καλοί, αλλά ματς πρέπει να είμαστε καλοί για 40 λεπτά. Έπρεπε να παίζαμε σκληρά ώστε να μπορούσαμε να μείνουμε στο ματς».

Νέιτ Γουόλτερς: «Κάναμε λάθη που χάρισαν καλάθια στην Μακάμπι»

Την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση ο Αμερικανός γκαρντ Νέιτ Γουόλτερς. Μετά την λήξη του ματς, ανέφερε σε συνέντευξή του στη Nova: «Είναι καλό που επέστρεψα αλλά κάναμε πολλά λάθη και δεν είχαμε την ευκαιρία να κρατήσουμε τον έλεγχο του αγώνα. Ήταν άσχημα λάθη σε κρίσιμες στιγμές που “χάρισαν” εύκολα καλάθια στην Μακάμπι».

Έπειτα, τόνισε: «Θέλουμε να παίζουμε καλά για 40 λεπτά ειδικά εκτός έδρας. Είχαμε καλά διαστήματα, αλλά δεν αρκούσε», ενώ για τη συνέχεια, είπε: «Πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Προσπαθώ να επανέλθω και να βρω το ρυθμό του, για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Θα είναι καλό να έχουμε πλήρη ομάδα και να είμαστε όλοι μαζί στην προπόνηση. Θα το βρούμε στην πορεία».