O Ολυμπιακός από την Κυριακή είναι μόνος πρώτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεπεράστηκαν και τα προβλήματα. Νέο κρούσμα όσον αφορά τους τραυματισμούς ο Ντουντού, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου, γεγονός που πονοκεφαλιάζει τον Βαλβέρδε! Πρόβλημα και με Ρόμενταλ.

Πρόβλημα με Ντουντού
Ο Ντουντού υποβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία λόγω ενόχλησης στο δεξί γόνατο. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη οπισθίου κέρατος στον έξω μηνίσκο. Θα ακολουθήσει περαιτέρω αξιολόγηση για την ακριβή αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αποφασίζουν για χειρουργείο…
Μες στο επόμενο διήμερο θα αποφασιστεί αν ο Ντουντού θα κάνει επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του ή αν θα γίνει προσπάθεια να το ξεπεράσει με συντηρητική αγωγή. Ακόμη πάντως είναι νωρίς για να υπάρξει εκτίμηση του χρόνου απουσίας του από τα γήπεδα.

Πανέτοιμος σε δύο μέρες ο Ριέρα
Ο Άλμπερτ Ριέρα υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασής του. Η εικόνα του προβλήματος που αντιμετώπιζε είναι πλέον άριστη και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα σε δύο ημέρες.

Αναμονή και αγωνία για Ρόμενταλ
Ο Ρόμενταλ δέχθηκε άμεση πλήξη (χτύπημα) στην επιγονατίδα και στον πλατύ μυ του δεξιού του ποδιού στο ματς με τον Ατρόμητο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο σημείο αιμάτωμα. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και σε 48 ώρες θα υπάρχει ακριβέστερη εικόνα για την απορρόφηση του αιματώματος που έχει.

Η προπόνηση και η αποστολή για το φιλικό

Στην προπόνηση της Δευτέρας όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Ατρόμητο ή στο μεγαλύτερο μέρος του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή για τον Αγώνα κατά της Φτώχειας (Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο – All Stars Ολυμπιακού) και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Μέγιερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Λεάντρο, Βάντερσον, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Νέμεθ, Ζαϊρί.

Οι παραπάνω παίκτες, μαζί με τους Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκη, Αμανατίδη, Αλεξανδρή, Γεωργάτο, Νινιάδη, Γιαννακόπουλο, Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ (οι δύο τελευταίοι θα αγωνιστούν και με τις δύο ομάδες) θα αποτελέσουν την ομάδα των All Stars του Ολυμπιακού. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ν. Παπαδόπουλος, Πάρντο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Ριέρα και Ρόμενταλ, θα προπονηθούν την Τρίτη στις 18:00 στο Ρέντη.

Πηγή: gazzetta.gr