Ο Γιάννης Μανιάτης όχι μόνο βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού, αλλά οι πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να τον αποκτήσουν από τον Πανιώνιο. Μάλιστα, οι επαφές με την διοίκηση της Νέας Σμύρνης είναι προχωρημένες και σύμφωνα με κάποιες πηγές, αυτό που απομένει είναι να ανάψει το «πράσινο φως» ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε αυτή την θέση, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν τσεκάρει πολλούς παίκτες, αλλά ένας και μάλιστα από… σπόντα τους έχει κάνει εξαιρετικό κλικ. Ο λόγος για τον Γκριγκόζ Κρισόβιακ. Ο Κοβάσεβιτς, μαζί με τον Νινιάδη είχαν παρακολουθήσει το παιχνίδι της Ναντ με την Ρεμς για τους Βενκέρ και Τζόρτζεβιτς. Στην Ρεμς, έπαιζε ο 20χρονος Πολωνός, ο οποίος έβγαλε μάτια. Μάλιστα και στο επόμενο ταξίδι που είχε προγραμματίσει ο Κοβάσεβιτς στην Γαλλία, ήθελε να δει το ματς της Ντιζόν με την Ρεμς για τον 20χρονο μέσο. Ωστόσο, ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, με συνέπεια ο Κοβάσεβιτς να αναβάλει το ταξίδι του!

Ο Κρισόβιακ, παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι μία φορά διεθνής με την Πολωνία, αλλά η απόκτησή του, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Γιατί παίζει στην Ρεμς, δανεικός από την Μπορντό. Ωστόσο, ούτε πανάκριβος είναι και αν οι πειραιώτες αποφασίσουν να κινηθούν για αυτόν, μπορεί και να τον αποκτήσουν…

Πηγή: gazzetta.gr