Και Λίνο και Βιτόλο συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Εκτός αποστολής ο Ίβιτς που προλαβαίνει την Ντιναμό, αλλά και ο Κουτσιανικούλης.

Ο Μάκης Χάβος συμπεριέλαβε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα τον Λίνο στην αποστολή ενός αγώνα. Ο Βραζιλιάνος μπακ μπήκε στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας προκειμένου να πάρει μυρωδιά από το κλίμα αγώνων και, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής.

Στην αποστολή ο Χάβος συμπεριέλαβε και τον Βίκτορ Βιτόλο, παρά το γεγονός ότι έχει πολλές πιθανότητα να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος ξεπερνά τους πόνους στην επιγονατίδα και θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους Κροάτες. Από την κερκίδα θα δει το παιχνίδι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης όπως και οι τραυματίες Μαλεζάς, Ζουέλα, Μουσλίμοβιτς και ο τιμωρημένος Μπουσαϊντί.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Μπαλάφας, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Σαβίνι, Φιλομένο, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Βιτόλο, Παπάζογλου και Λίνο.

Ο  ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1, και στην θέση του τερματοφύλακα ο Χαλκιάς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σνάουτσνερ και στα αριστερά ο Σακελλαρίου. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Κοντρέρας και Τσιρίλο. Τα δύο αμυντικά χαφ οι Μπαλάφας και Γκαρσία. Ο Φωτάκης θα είναι ο επιτελικός μέσος της ομάδας, ενώ ο Σαλπιγγίδης θα παίξει στα δεξιά, με τον Βιεϊρίνια στα αριστερά. Τέλος στη κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Πηγή: gazzetta.gr