Το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 είναι πλέον γνωστό αφού έγινε η κλήρωση, πράγμα που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες φυσικά, ξέρει πλέον αναλυτικά τι τον περιμένει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να προσαρμόσει αναλόγως τη δουλειά του, ώστε η ομάδα του να είναι σε φουλ φόρμα όταν πρέπει.

Οι πράσινοι είναι σχετικά χαλαροί στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, αφού σε αυτές δεν έχουν κάποιο μεγάλο παιχνίδι, αλλά από την 4η αρχίζουν τα… ζόρια. Τότε, σε μια αγωνιστική που θα διεξαχθεί το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου, οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα υποδεχθούν την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Με βάση τα δεδομένα που επικρατούν σήμερα, αυτό το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αφού ο Παναθηναϊκός κουβαλάει τιμωρία από την περσινή σεζόν. Η ΠΑΕ, όμως, έχει κάνει έφεση και ελπίζει ότι οι δύο αγωνιστικές κεκλειμένων των θυρών θα γίνουν μία, προκειμένου έτσι να είναι γεμάτη η Λεωφόρος στο ντέρμπι με τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των ντέρμπι, υπολογίζοντας σε αυτά τις 5 μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στο νέο πρωτάθλημα…

4η αγωνιστική (10-11/9): Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
6η αγωνιστική (1-2/10): ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
9η αγωνιστική (22-23/10): Παναθηναϊκός – Άρης
11η αγωνιστική (5-6/11): Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
17η αγωνιστική (7-8/1): ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
19η αγωνιστική (21-22/1): Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
22η αγωνιστική (11-12/2): Άρης – Παναθηναϊκός
24η αγωνιστική (25-26/2): Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός