Η κλήρωση για το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 έγινε το βράδυ της Δευτέρας (25/7) και ο Ολυμπιακός ξέρει, πλέον, όχι μόνο τις ημερομηνίες των ντέρμπι που θα παίξει αλλά και το ποιους αγώνες θα έχει πριν και μετά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του, σε οποιαδήποτε διοργάνωση κι αν συμμετέχει.

Οι Πειραιώτες προς το παρόν σκέφτονται τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με την ελπίδα φυσικά να προκριθούν και στη συνέχεια να αποκλείσουν όποια άλλη ομάδα συναντήσουν, προκειμένου να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό όμως, οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και με την UEFA να έχει ανακοινώσει τις ημερομηνίες των αγώνων των ομίλων, οι Πειραιώτες ξέρουν πλέον το πώς θα είναι το πρόγραμμά τους.

Καταρχάς, για να αρχίσουμε από τα ντέρμπι της Super League 1, ο Ολυμπιακός θα τα δώσει στις παρακάτω ημερομηνίες…

5η αγωνιστική (17-18/9): Άρης – Ολυμπιακός
8η αγωνιστική (15-16/10): Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
11η αγωνιστική (5-6/11): Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
13η αγωνιστική (12-13/11): Ολυμπιακός – ΑΕΚ
18η αγωνιστική (15-15/1): Ολυμπιακός – Άρης
21η αγωνιστική (4-5/2): ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
24η αγωνιστική 25-26/2): Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
26η αγωνιστική (11-12/3): ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Τα παιχνίδια πριν και μετά τις ευρωπαϊκές μάχες

Από εκεί και πέρα, όπως προαναφέρθηκε, ξέρουμε πλέον και τους αγώνες που θα πρέπει να παίξουν οι Πειραιώτες πριν και μετά τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη, σε οποιαδήποτε διοργάνωση κι αν συμμετέχουν τον Σεπτέμβριο. Εχουμε και λέμε λοιπόν…

Η 1η αγωνιστική των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι στις 6-7-8 Σεπτεμβρίου. Άρα, πριν την Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Ιωνικό εντός έδρας και μετά την Ευρώπη θα παίξει με τον Βόλο επίσης εντός έδρας.

Η 2η αγωνιστική των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι στις 13-14-15 Σεπτεμβρίου. Αρα, πριν την Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Βόλο εντός έδρας και μετά την Ευρώπη θα παίξει με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Η 3η αγωνιστική των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι στις 4-5-6 Οκτωβρίου. Αρα, πριν την Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη και μετά την Ευρώπη θα παίξει με τον ΟΦΗ εκτός έδρας.

Η 4η αγωνιστική των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι στις 11-12-13 Οκτωβρίου. Αρα, πριν την Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον ΟΦΗ εκτός έδρας και μετά την Ευρώπη θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Η 5η αγωνιστική των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι στις 25-26-27 Οκτωβρίου. Άρα, πριν την Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας και μετά την Ευρώπη θα παίξει με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη.

Η 6η αγωνιστική των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι στις 1-2 Νοεμβρίου. Άρα, πριν την Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη και μετά την Ευρώπη θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!