Ο Αχμέντ Χασάν πρέπει να έχει καταλάβει από… πέρυσι, όταν και δόθηκε δανεικός στην τουρκική Κόνιασπορ, ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό και τα δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία τον παρουσιάζουν σαν βασικό μεταγραφικό στόχο της Αλ Αχλί, με τους Πειραιώτες να περιμένουν επίσημη πρόταση.

Ο 29χρονος Αιγύπτιος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τους ερυθρόλευκους, στους οποίους επέστρεψε μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, πράγμα που σημαίνει ότι εντός του καλοκαιριού θα πρέπει να βρει νέα ομάδα. Και αν αυτή η ομάδα είναι διατεθειμένη να τον αγοράσει και όχι να ζητήσει τον δανεισμό του, ακόμη καλύτερα για τον Ολυμπιακό.

Η Αλ Αχλί από τη Σαουδική Αραβία προφανώς και έχει αυτή τη δυνατότητα αφού τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα και τα ΜΜΕ της χώρας τη θέλουν να έχει στην κορυφή της λίστας της τον Χασάν, αφού αναμένεται να αποχωρήσει ο βασικός επιθετικός της, ονόματι Ομάρ Αλ Σομάχ. Μένει να φανεί αν τα δημοσιεύματα θα επιβεβαιωθούν και στην πράξη, αν δηλαδή η Αλ Αχλί θα χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών για τον Χασάν.