Μία πολύ δυνατή περίπτωση κυνηγάει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς του, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σίμε Βρσάλικο, που μένει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Κροάτης μπακ ήρθε στη χώρα μας με τη σύζυγό του, το παιδί τους και τους μάνατζερ του Βλάντο και Ζόραν Λέμιτς και μίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι επαφές των δύο πλευρών φαίνεται να είναι σε καλό επίπεδο, όμως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Ο Βρσάλικο, στην καριέρα του, έχει αγωνιστεί 100 φορές με την Ατλέτικο (3 γκολ / 10 ασίστ), 96 με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (96 ματς / 1 γκολ / 14 ασίστ), Σασουόλο (59 ματς / 8 ασίστ), Τζένοα (23 ματς / 2 ασίστ), Ίντερ (13 ματς / 2 ασίστ).

Στην περσινή σεζόν μέτρησε 29 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Με την εθνική Κροατίας έχει αγωνιστεί σε 52 ματς και έχει μοιράσει 8 ασίστ, εκ των οποίων η μία ήταν στον ημιτελικό του Μουντιάλ του 2018 με την Αγγλία βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στον τελικό. Εκεί ηττήθηκε από τη Γαλλία, με τον ίδιο να είναι βασικός σε όλη τη μαγική πορεία της χώρας του.