Ο Σίντνεϊ Γκοβού τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό και απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεγάλης συμφωνίας που θα προσθέσει στο «τριφύλλι» έναν ακόμα μεγάλο αστέρα! Ψηνόταν εδώ και πολύ καιρό, όμως πλέον δεν μιλάμε για θεωρίες, ούτε για «ψηστήρι». Μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις εβδομάδων, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κάτι… παραπάνω από μια ανάσα κοντά στον Γάλλο άσο!

Οι δύο πλευρές σχεδόν κατέληξαν σε συμφωνία και επεξεργάζονται τις τελικές λεπτομέρειες μιας συμφωνίας που προκαλεί πάταγο! Ο 31χρονος άσος μετά από πολύ μεγάλη καριέρα στη Λιόν θα φορέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέληξαν σε διετή συμφωνία που θα αποφέρει συνολικά μαζί με το μπόνους υπογραφής περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Γάλλου επιθετικού.

Ο Γκοβού είχε διατρανώσει από την πρώτη στιγμή τη θέλησή του να συνεχίσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Το κίνητρο του Champions League, η οικονομική σιγουριά που του πρόσφερε το «τριφύλλι» και τέλος, τα εξαιρετικά λόγια που του είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Νότια Αφρική έπεισαν τον Γκοβού ότι ο Παναθηναϊκός είναι για εκείνον ο κατάλληλος προορισμός.

Ουσιαστικά ήταν εξ αρχής η βασική του προτεραιότητα και για αυτόν τον λόγο δεν άλλαξε γνώμη ούτε όταν η Γαλατά Σαράι του προσέφερε ακόμα πιο ηγεμονικό συμβόλαιο, με μεγαλύτερο πριμ υπογραφής. Ο Γκοβού ήθελε να τα βρει με τον Παναθηναϊκό, ο Παναθηναϊκός κατ’ εντολήν Νιόπλια τον είχε εξ αρχής στην κορυφή της λίστας και… σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, ο γάμος είναι… αδύνατον να αποφευχθεί.

Εφ’ όσον τις επόμενες ώρες το deal ολοκληρωθεί και τυπικά, με την υπογραφή του προσύμφωνου, ο Παναθηναϊκός προσθέτει όλα όσα ήθελε ο Νιόπλιας. Ποιότητα, ταχύτητα, σκοράρισμα, εμπειρία!

Πηγή: gazzetta.gr