Μπορεί η Λαμία να είναι αυτή που έχει άμεση ανάγκη από βαθμούς, αφού είναι στην προτελευταία θέση και δίνει μάχη για την παραμονή της, αλλά ο αδιάφορος βαθμολογικά Βόλος ήταν αυτός που πανηγύρισε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αφού με τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο πανηγύρισε με 3-0 και βελτίωσε τη θέση του στην κατάταξη.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι και στο 12′ είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους με το δοκάρι του Φερνάντες σε πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να ισορροπήσουν την κατάσταση, χωρίς όμως να καταφέρουν να κάνουν και κάτι καλό επιθετικά.

Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, βγήκε χωρίς γκολ, αφού και ο Βόλος ναι μεν ήταν καλύτερος αλλά δεν ήταν και τόσο καλός ώστε να δημιουργήσει κάποια άλλη καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους μάλιστα, στο 53′ συγκεκριμένα, η Λαμία απάντησε στα δοκάρια, αφού είχε κι αυτή ένα με το σουτ του Σιμόν εντός περιοχής έπειτα από φάση διαρκείας.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν στη συνέχεια με στόχο το γκολ, αλλά αυτοί που το πέτυχαν τελικά ήταν οι γηπεδούχοι με το μονοκόμματο σουτ του Μπαρτόλο εντός περιοχής, στο 72′, μετά τη σέντρα του Άλχο.

Στο επόμενο λεπτό ο Βόλος είχε δοκάρι με τον Φαν Βέερτ που απέφυγε και τον Σαράνοφ αλλά δεν σημάδεψε σωστά, για να κριθούν τα πάντα στο 91′, όταν ο Ροσέρο με ωραίο διαγώνιο τελείωμα έγραψε το 2-0.

Το οποίο έγινε 3-0 στο 95′, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, από τον Φεράρι στην αντεπίθεση.

Βόλος: Παπαδόπουλος, Άλχο, Σιέλης, Λογαράς (59′ Τριανταφύλλου), Φεράρι, Μεταξάς, Μπαριέντος (77′ Ριένστρα), Μπαρτόλο (77′ Πουρίτα), Φερνάντες (59′ Ροσέρο), Κορέα, Φαν Βέερτ.

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Λούκας, Τζανετόπουλος (77′ Βέλλιος), Αντέτζο (68′ Βύντρα), Μαρτίνεθ (81′ Σαραμαντάς), Τζανδάρης (81′ Μανουσάκης), Μπεχαράνο, Νούνιες, Μανούσος, Καραμάνος (77′ Ρόμανιτς).