Στο σύνολό τους έχουν ικανοποιηθεί μέχρι στιγμής οι απαιτήσεις του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα ακόμα ψηλότερα.

Αρχικά ο Κρητικός προπονητής ζήτησε την παραμονή ενός μεγάλου μέρους από τον φετινό κορμό του «Άγιαξ της Ηπείρου» και στη συνέχεια πήρε τη διαβεβαίωση ότι μετά τις αποχωρήσεις των Κοροβέση, Χαρίση για τον ΠΑΟΚ και του Μανιά για τον Ολυμπιακό, αν υπάρξει άλλη πώληση παίκτη σε άλλη ομάδα, αυτή θα είναι και η τελευταία. Επίσης, ο 45χρονος τεχνικός ζήτησε να παραμείνει σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, αφού η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική και έτσι προέκυψε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Από τη στιγμή που έχουν ικανοποιηθεί τα «θέλω» του κ. Πετράκη, η διοίκηση του συλλόγου δίνει συνέχεια στις ανανεώσεις και τις παραμονές ποδοσφαιριστών που ανήκουν τώρα στο ρόστερ. Έτσι μετά τους Ναδάλες, Βελλίδη και Ακόστα, οι Ηπειρώτες ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την παραμονή του Αλέξη Μιχάλη (παρά τις διαφορές στο οικονομικό) και τις επόμενες ημέρερς θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Γιώργου Ντάσιου.

Πηγή: sport-fm.gr