Το βράδυ της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Παρασκευή θα υποδεχόταν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Τα κρούσματα κορονοϊού που υπάρχουν στην ομάδα του Ισραήλ, όμως, καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τελικά την αναβολή της και πλέον θα συνεργαστεί με τις ομάδες για να βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία.

Τα ΜΜΕ στο Ισραήλ μετέδιδαν νωρίτερα ότι η Μακάμπι είχε ακυρώσει την πτήση της για Αθήνα, ούσα σίγουρη ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει. Τα νέα τεστ που έγιναν, άλλωστε, έδειξαν ότι υπάρχουν κι άλλα κρούσματα κορονοϊού, με συνέπεια η ομάδα να μην έχει διαθέσιμους μίνιμουμ οκτώ παίκτες, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, για να μπορεί να αγωνιστεί.

Η Euroleague, επομένως, δεν είχε άλλη επιλογή παρά να ανακοινώσει όντως την αναβολή της αναμέτρησης, προσθέτοντας στη σχετική ανακοίνωση ότι θα υπάρξει συνεργασία με τις ομάδες για να καταλήξουν στο ποια είναι η κατάλληλη ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού.