Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, απέδωσε κυρίως τη νίκη της ομάδας του σε βάρος του Ολυμπιακού στην καρδιά που είχε ενώ μίλησε για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων τον Βαλβέρδε του οποίου έπλεξε το εγκώμιο και το ελ κλάσικο.

Αρχικά ο Χιμένεθ τόνισε: «Καλησπέρα. Θέλουμε να αφιερώσουμε σε κάποιους ανθρώπους αυτή τη νίκη, γιατί ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς. Το αφιερώνουμε σε μέλος του τεχνικού τιμ.

Σε έναν καταπληκτικό επαγγελματία, που πρόσφατα έκανε επέμβαση. Αυτός είναι ο Σλόμποταν, που έκανε πρόσφατα μία επέμβαση. Επίσης σε όλον τον κόσμο μας αλλά ειδικά σε ένα νεαρό παιδί, που μας βοήθησε πολύ.

Λάβαμε μία επιστολή ενός νεαρού οπαδού της ΑΕΚ, που μεταφράσαμε σήμερα στους παίκτες στα αποδυτήρια. Σε αυτήν μας ζητούσε να τιμήσουμε την ιστορία της ομάδας μας. Να νιώθουμε περηφάνεια τιμή για την ομάδα μας και την ιστορία μας αλλά και για τους πρόσφυγες που έφυγαν από την Πόλη.

Αυτό που ήθελε είναι να είμαστε όλοι περήφανοι. Πρέπει να είναι πλέον πολύ ευχαριστημένος και ο Κώστας από την Ορίτζιναλ από εκεί που μας βλέπει. Ένα παιδί που έχασε την ζωή του.

Εμείς θέλουμε να είμαστε μία οικογένεια. Να απολαμβάνουμε τις νίκες αλλά και τις δύσκολες στιγμές».

Πηγή: gazzetta.gr