Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει την ΑΕΚ για να πάρει προβάδισμα τίτλου, εξέφρασε ο Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος τόνισε ότι θα βελτιώνεται συνεχώς για το καλό των Πειραιωτών.

Ο Γάλλος άσος μίλησε στην εφημερίδα Πρωταθλητής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Εργοτέλη, το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και τις δικές του εμφανίσεις με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη:
«Μπήκαμε δυνατά γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Είχαμε μερικές ευκαιρίες πριν σκοράρουμε, αλλά δεν είναι εύκολο να παίρνεις τη νίκη σε μόλις 45 λεπτά. Το σημαντικό είναι πως τα καταφέραμε και πλέον είμαστε 3 βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό».

Για το αν υπόσχεται μια καλή εμφάνιση στον αγώνα με την ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, παρά μόνο πως θα προσπαθώ συνεχώς για το καλύτερο. Δεν ξέρω αν θα παίξω καλύτερα από ότι με τον Εργοτέλη αλλά το σημαντικό είναι πως θα το προσπαθήσω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Εξάλλου υπάρχει και εμπιστοσύνη στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες».

Για την προοπτική κατάκτησης του τίτλου: «Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη με την ΑΕΚ και είμαστε έτοιμοι να το καταφέρουμε. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο και θα δώσουμε τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για να πάρει τον τίτλο!»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό για μας. Θα είναι σίγουρα δύσκολο αφού θα παίξουμε στην έδρα τους. Όμως έχουμε περισσότερες πιθανότητες από αυτούς για να νικήσουμε και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε!»

Πηγή: gazzetta.gr