Ο Παναθηναϊκός ήταν το τελευταίο «θύμα» του Χερόνιμο Μπαρέλες, ο οποίος έφτασε τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο εκτός έδρας παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Ο Αργεντινός φορ έχει καταφέρει να πετύχει το 1/3 των γκολ που έχουν πετύχει φέτος οι Αρκάδες, οι οποίοι έφτασαν τα 48 και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στην Α’ Εθνική (46 τέρματα στο περσινό πρωτάθλημα).

Από την πλευρά του, ο …χρονος παίκτης έγινε ο πρώτος παίκτης στην επαγγελματική ιστορία του «κυανοκίτρινου» συλλόγου που φτάνειτα 20 γκολ σε μία σεζόν. Συγκεκριμένα, έχει 16 στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο και 3 στην Ευρώπη!

Παράλληλα, κατάφερε να σκοράρει για όγδοη φορά με κεφαλιά στη φετινή Σούπερ Λίγκα, πλησιάζωντας ακόμη περισσότερο τον Αντώνη Αντωνιάδη. Ο «ψηλός» του Παναθηναϊκού είχε 10 «κεφαλογκόλ» το 1971-72!

Εν τω μεταξύ, ο Μπαράλες έφτασε τα 28 γκολ με τη φανέλα του Αστέρα σε όλες τις επαγγελματικές διοργανώσεις και θέλει άλλο ένα για να πιάσει στην κορυφή της λίστας τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, που έχει ένα περισσότερο από εκείνον.

Πηγή: sport-fm.gr