Ο Ίμαν Σάμπερτ δυσκολευόταν να βρει ομάδα στο NBA. Οι τελευταίες του εμπειρίες μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2016 με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Κάιρι Έρβινγκ, δεν ήταν καλές. Την περασμένη σεζόν οι Μπρούκλιν Νετς του έδωσαν την ευκαιρία, αλλά δεν έπιασε. Έτσι, αυτή τη σεζόν το έριξε στο χορό και… πρωταγωνιστεί.

https://www.youtube.com/watch?v=rhmDIddLpIQ

Εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό του αμερικάνικου Dancing with the Stars. Μάλιστα, έχουν προκαλέσει αίσθηση οι χορευτικές του ικανότητες γιατί ούτε οι κριτικοί, αλλά ούτε και το κοινό μπορούσαν να φανταστούν πως ο δίμετρος μπασκετμπολίστας θα μπορούσε να κινηθεί με χάρη και ευελιξία στην πίστα.

https://www.youtube.com/watch?v=KCHcv0W1aWg

Ο 31χρονος φόργουορντ, γνωστός για την άμυνά του έλαμψε σε ακόμη ένα επεισόδιο του σόου και τώρα θέλει να εμπλουτίσει το… παλμαρέ του με το τρόπαιο του δημοφιλούς τηλεοπτικού προγράμματος. Οι επιδόσεις του στο ballroom, δε, δεν πέρασαν απαρατήρητες και από τους άλλοτε συναδέλφους του. Ένας απ’ αυτούς, φυσικά κι ο «Βασιλιάς» του NBA, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που τον αποθέωσε σε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις του.

Αν και κατά καιρούς έχουν λάβει μέρος στο σόου χορού αρκετοί πρώην αθλητές και ορισμένοι παλιοί άσοι του «μαγικού κόσμου» ο Σάμπερτ είναι ο NBAer που φτάνει ως τον τελικό της συγκεκριμένης εκπομπής.

«Ελπίζω να έρθουν κι άλλοι, ελπίζω να έχω εμπνεύσει τους παλιούς συμπαίκτες μου ώστε να λάβουν μέρος. Είναι κάτι που δεν έκανα ποτέ άλλοτε και ήθελα να είναι μια πρόκληση. Κι αν μη τι άλλο όλο το ταξίδι ως τώρα είναι πολύ διασκεδαστικό», είπε ο Σάμπερτ και παρότρυνε την παρτενέρ του και δασκάλα του Ντανιέλα Κάραγκατς να επιδιώξει να πείσει είτε τον Κάιρι Έρβινγκ ή τον Καρμέλο Άνθονι ν’ ακολουθήσουν τα βήματά του.

https://www.youtube.com/watch?v=p_nMGFRaFV4