Όπως σε κάθε τουρνουά, έτσι και στο Paris Masters, στόχος του Στέφανου Τσιτσιπά είναι να φτάνει ως το τέλος, να διεκδικεί το τρόπαιο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι αδιαφορεί εντελώς για το διπλό, αν και τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά αυτή τη φορά, αφού η συνεργασία του με τον Ασιάμ Κουρεσί δεν είχε κανένα αποτέλεσμα απέναντι στους Μπενζαμά Μπονζί και Άρθουρ Ρίντερκενς.

Ο Έλληνας τενίστας και ο Κουρεσί έχασαν στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ με 7-6 και στο δεύτερο τα πράγματα αντί να βελτιωθούν έγιναν χειρότερα, με συνέπεια να χαθεί κι αυτό με 6-4 και μαζί και η πρόκριση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Πέδρο Μαρτίνεθ στο Indian Wells

Οι Μπονζί και Ρίντερκενς πήραν, επομένως, το «εισιτήριο» για τους «16» του Paris Masters, με τον Τσιτσιπά να περιμένει την έναρξη των αγώνων του στο απλό. Κάτι που θα συμβεί την Τετάρτη, όταν και θα αντιμετωπίσει τον Αλεξέι Ποπίριν, ο οποίος απέκλεισε με 2-0 σετ τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Στόχος του Τσιτσιπά, φυσικά, είναι η νίκη για να περάσει στους «16» και θέλει να προχωρήσει περισσότερο από ό,τι το 2019, όταν είχε φτάσει ως τους προημιτελικούς του τουρνουά. Αν το καταφέρει, αν φτάσει δηλαδή στον ημιτελικό, εκεί κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.