Πολλοί φίλαθλοι της Λίβερπουλ έκαναν παράπονα όλα αυτά τα χρόνια ότι η ομάδα δεν έχει το απαραίτητο βάθος που θα της έδινε την δυνατότητα να αλλάξει την ροή ενός αγώνα, κάτι που σύμφωνα με τον προπονητή των «Κόκκινων» έχει αλλάξει στη φετινή περίοδο.

Πρόσφατο παράδειγμα το παιχνίδι του Κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας, όπου ο Μπρένταν Ρότζερς είχε τη δυνατότητα να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις κατά τη διάρκεια του ματς, με παίκτες όπως οι Μπαλοτέλι, Λάμπερτ και Λόβρεν.

«Τα πρώτα δυο χρόνια δεν είχαμε την δυνατότητα να αλλάξουμε το «μομέντουμ» ενός αγώνα, αλλά φέτος αυτό έχει αλλάξει» ανέφερε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Για να προσθέσει: «Είναι πολύ σημαντικό για το σύγχρονο ποδόσφαιρο, να έχεις στον πάγκο επιλογές που θα μπορέσουν να σου προσφέρουν τις απαραίτητες λύσεις τη στιγμή που θα τις χρειαστείς».

Εκτός των άλλων ο τεχνικός της Λίβερπουλ δεν παρέλειψε να δώσει το έναυσμα για την συνέχιση του αήττητου σε όλες τις διοργανώσεις, με αφορμή και την πρόκριση της ομάδας στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπλάκμπερν αλλά και την αναμέτρησην με την Μπεσίκτας για το Europa League, τονίζοντας:

«Τώρα ανακτούμε δυνάμεις ενόψει Ευρώπης αλλά ο στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε σε όλες τις διοργανώσεις, παίρνοντας ενέργεια και ψυχολογία μέσα από κάθε αγώνα».

Πηγή: sport-fm.gr