Στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο για το ματς (26/1, 17:15) του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό τέθηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός επιθετικός, που τις τελευταίες ημέρες γυμνάστηκε κανονικά, έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση την Πέμπτη και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Αντιθέτως, ο Βασίλης Μπάρκας παραμένει άρρωστος και κλινήρης και είναι ο μόνος από τους «μπλε» που δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας του Περιστερίου.

Πρόοδος έχει σημειωθεί στην κατάσταση του Δημήτρη Κονταξή. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Κ20 που υποβλήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σε δύο πολύ σοβαρές εγχειρήσεις στο γόνατο επέστρεψε πριν από λίγες μέρες από την Ιταλία έχοντας ολοκληρώσει την εφτά εβδομάδων αποθεραπεία του στο Ιsokinetic Medical Group της Μπολόνιας.

Έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Σωτήρη Κακαργιά.

Οι γιατροί του Ατρόμητου τον παρακολουθούν στενά και είναι σε συνεννόηση με τους γιατρούς του Ιsokinetic Medical Group. Εκτιμάται ότι σε 20 ημέρες θα επιστρέψει στη δράση, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης νιώθει ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Πηγή: sport-fm.gr