Έτοιμος να έρθει στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Αλμέιδα, αν υπάρξει πρόταση, και τόνισε ότι θέλει να συνεργαστεί με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, αλλά και με τον Σισέ που τον θεωρεί σπουδαίο παίκτη.

Με δηλώσεις του ο Ούγκο Αλμέιδα άνοιξε διάπλατα την πόρτα στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που αυτός θέλει να τον αποκτήσει, αν και δεν φάνηκε να γνωρίζει αν υπάρχει πρόταση.

«Με αυτά τα θέματα ασχολείται ο ατζέντης μου, ο Ζόρζε Μέντες. Εγώ δεν αναμειγνύομαι. Οπότε δεν ξέρω τίποτα να σας πω. Πάρτε τηλέφωνο τον Ζόρζε να σας πει αν υπάρχει πρόταση από την Ελληνική ομάδα», είπε ο Αλμέιδα ενώ στην συνέχεια μίλησε για την παλιότερη φορά που ενδιέφερε τον Παναθηναϊκό. «Η απάντηση μου θα είναι η ίδια. Ο ατζέντης μου τα χειρίζεται αυτά και να είστε σίγουροι πως ποτέ δεν θα έλεγα όχι στο ενδεχόμενο να μετακομίσω στον Παναθηναϊκό. Αυτό ισχύει και σήμερα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο Ευρωπαϊκό κλαμπ. Όλοι μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα, οπότε αν ο Μέντες με ρωτήσει αν θέλω να έρθω στην χώρα σας και τον Παναθηναϊκό, θα του πω ότι έρχομαι ακόμα κι αύριο»!

Στην συνέχεια μίλησε για τα όσα γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό και φάνηκε αρκετά ενημερωμένος καθώς γνώριζε για την διαφαινόμενη συνεργασία με τον Φερέιρα.

«Είναι πολύ τυχεροί οι παίκτες του Παναθηναϊκού που θα δουλέψουν μαζί του. Ο Ζεσουάλντο είναι ένας εκ των κορυφαίων προπονητών της Πορτογαλίας και τα κατορθώματα του τα τελευταία χρόνια με την Πόρτο μιλάνε μόνα τους για τη δουλειά που κάνει», είπε ο Πορτογάλος και συνέχισε δηλώνοντας πως θέλει να συνεργαστεί μαζί του: «Φυσικά, αυτό δεν σηκώνει και πολύ συζήτηση. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ με τον Ζεσουάλντο. Πιστεύω πως κάθε ποδοσφαιριστής μαθαίνει από αυτόν. Επίσης, είναι καλό όταν πηγαίνεις στο εξωτερικό να έχεις κάποιο συμπατριώτη σου στην ομάδα και τι καλύτερο όταν αυτός είναι ο προπονητής. Συνεννοείστε ποιο εύκολα και καταλαβαίνεις ακριβώς τι σου ζητάει».

Τέλος αναφέρθηκε στους παίκτες του Παναθηναϊκού που γνωρίζει: «Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Σισέ και ο Γκοβού. Ιδιαίτερα ο Σισέ είναι πολύ σπουδαίος παίκτης. Επίσης, διαθέτει πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά, όπως ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης που έκαναν καλή δουλειά στη Μπενφίκα».
πηγή: gazzetta