Το δικό του παιχνίδι –αυτό που έχει ενθουσιάσει φέτος τους οπαδούς του- θα κάνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Αυτό τόνισε κατά την αναχώρηση του «τριφυλλιού» ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος παρά τα προβλήματα με τη μέση του, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

«Η Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας, να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που ζητά ο προπονητής μας σε άμυνα και επίθεση και άμα έρθει το αποτέλεσμα θα είναι καλοδεχούμενο. Όλοι τους είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες γι’ αυτό άλλωστε και αγωνίζονται στη Μπαρτσελόνα.

Σίγουρα η δουλειά μας θα είναι δύσκολη ωστόσο η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που μετράει και φέρνει αποτελέσματα» δήλωσε αρχικά ο έλληνας σέντερ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απουσία του Τζούλιαν Ράιτ:

«Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για την ομάδα. Ειδικά φέτος. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του με ομαδική δουλειά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πολύ καλό πρόσωπο που έχει δείξει η ομάδα μέχρι σήμερα: «Προσπαθούμε να τρέξουμε, να παίξουμε καλή άμυνα. Θα δούμε τι θα γίνει. Το καλό ξεκίνημα μας έχει δώσει άλλη ψυχολογία. Δεν υπάρχει εφησυχασμός. Στην ομάδα υπάρχουν έμπειροι παίκτες που επηρεάζουν τους νέους ώστε να μην εφησυχάζουν και να μην σταματάνε την προσπάθεια».

Πηγή: Sport-fm.gr