Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός θα έχει συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη εντός της ημέρας και στην συνέχεια αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του. Μετά το θέμα του προπονητή, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει δύο ή τρεις μεταγραφές. Αυτή τη στιγμή είναι όλα έτοιμα για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς με τη μορφή δανεισμού από τη Σεντ Ετιέν για ένα έτος. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αναμένεται να κοστίσει 1 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η εφορία. Ο 23χρονος παίκτης φέρεται να έχει πει στο συγγενικό του περιβάλλον ότι την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα έρθει στην Ελλάδα να υπογράψει, κάτι που σημαίνει ότι το έχει οριστικά αποφασίσει ο ίδιος.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο Μπάλαζ Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας θα συζητήσει με τους παράγοντες του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τελειωμένη υπόθεση. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα υπογράψει εντός της ημέρας. Όσον αφορά τον Ασκάν Ντεγιάγκα, εκείνο που προκύπτει είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει δεύτερη πρόταση μετά την αντιπροσφορά του παίκτη και περιμένουν την απάντησή του.

Φουλάρει για Γέστε

Η περίπτωση του Φρανσίσκο Γέστε μοιάζει αρκετά δύσκολη για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι τα χρήματα που ζητάει ο 31 ετών χαφ για να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα εκτός της Ισπανίας. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός θέλει 1,4 εκατ. ευρώ για να υπογράψει π.χ. στους Πειραιώτες, οι οποίοι δύσκολα θα δώσουν τόσα χρήματα σε κάποιον παίκτη. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμούν ότι ο Γέστε θα ρίξει τις απαιτήσεις του και σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη παραχώρηση του Έντσο Μαρέσκα, μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Με σίγουρη πλέον την παραχώρηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη Σάλκε αναμένεται να προχωρήσει άμεσα και η απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου. Χθεσινοβραδινές φήμες αναφέρουν ότι η Γουέστ Μπρομ πρόκειται να καταθέσει πρόταση για δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου.

Πηγή: Sport-fm