Ανακοίνωση κατά του Βαγγέλη Βλάχου, αλλά και κατά των παικτών, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης.

Εξοργισμένοι οι «Asteras Fans» για το γεγονός ότι η ομάδα τους αγνοεί ακόμη την εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και με τον προπονητή της ομάδας να δηλώνει ότι «Δεν ασχολούμαι με τις αποδοκιμασίες του κόσμου» η υπομονή τους έφτασε στο «αμήν» και εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση με αποδέκτες παίκτες και προπονητή.

Σχετικά με τα «υποτιμητικά» κατά καιρούς σχόλια του τεχνικού της ομάδας για την πόλη , οι φίλαθλοι της Τρίπολης τονίζουν, μεταξύ άλλων, ότι: «κ. Βλάχο ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΡΘΑΤΕ;»

Διευκρινίζουν ωστόσο ότι στηρίζουν και εμπιστεύονται την διοίκηση του Αστέρα και ελπίζουν σε άμεση ανάκαμψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών του Αστέρα:

«Με αφορμή την δεύτερη συνεχομένη ήττα της ομάδας μας στην έδρα μας αλλά και τις δηλώσεις του προπονητή κ. Βλάχου κρίνουμε σκόπιμο να προβούμε στην εξής ανακοίνωση :

1. Πιο πολύ από την ήττα μας στεναχωρεί η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που βλέπουμε από την πλειοψηφία των παικτών στα δύο τελευταία παιχνίδια. Θεωρούμε ότι είναι τυχεροί που βρίσκονται σε αυτή την ομάδα και θα πρέπει να τα δίνουν όλα στο γήπεδο. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ……

2. Ο κ. Βλάχος κατά καιρούς σε δηλώσεις του έχει αναφερθεί υποτιμητικά για την Τρίπολη και τους φιλάθλους της ομάδας. Τελευταία του δήλωση μετά το παιχνίδι με την Καβάλα ότι δεν ασχολούμαι με τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν ασχολείται ούτε με την ομάδα και με το ποια είναι η δουλειά του. Η ομάδα παρουσιάζεται χωρίς αρχή και τέλος ειδικά εντός έδρας και αυτό δεν είναι δική μας αρμοδιότητα αλλά δική σου. Λέει πως δεν του αρέσει η Τρίπολη. κ. Βλάχο ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΡΘΑΤΕ; Λέει στην Τρίπολη δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο. Με το θέαμα που παρουσιάζετε κ. Βλάχο ούτε θα το αγαπήσουν. Ο προπονητής της κάθε ομάδας φαίνεται από το έργο του στο γήπεδο και όχι από τις δηλώσεις του.

3. Τέλος διευκρινίζουμε ότι στηρίζουμε τους ιδιόκτητες της ομάδας και ότι τους έχουμε εμπιστοσύνη για την ανάκαμψη της ομάδας.

Υ.Γ. 1. : κ. Βλάχο μην ασχολείσαι με τις δηλώσεις αλλά με την δουλειά για την οποία πληρώνεσαι να κάνεις».
πηγή: gazzetta