Τα πολλά παράπονα του Παναθηναϊκού για τον Καλογερόπουλο επανέλαβε ο Νικόλας Βασιλαράς. «Ξεκίνησε με δύο, τέλειωσε με… τρία χέρια ο Πέτριτς. Βιαζόταν να γιορτάσει ο διαιτητής», είπε στον NovaΣΠΟΡ FM.Αναλυτικά οι δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Νικόλα Βασιλαρά στους 94,6 και τους Μπάμπη Χριστόγλου, Μιχάλη Λεάνη:

«Με αφορμή και τη χθεσινή διαιτησία (βάζω και, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνουμε περίεργες καταστάσεις και είναι ένας απ’ τους λόγους που ο Παναθηναϊκός έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα)… Φάνηκε απ’ το πρώτο λεπτό πως έπρεπε η ομάδα μας να χάσει πάση θυσία το ματς και το έχασε. Φάνηκε στην απίθανη κάρτα του Καρέλη νωρίς που έδειξε το τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια. Ανύπαρκτες κι όλες οι άλλες κάρτες που στέρησαν τη δυνατότητα στους παίκτες μας να μαρκάρουν στο 100%, ειδικά σε ένα ντέρμπι. Υπάρχουν διαιτησίες με κραυγαλέες φάσεις και βγάζουν μάτια κι άλλες… επιστημονικές που θέλουν να το δεις λίγο διαφορετικά».

«Αν δεν ήταν η τελευταία φάση του Πέτριτς, που ήταν πεντακάθαρη, μπορεί να μοιάζαμε σαν… τρελοί του χωριού. Όταν δίνεις 200 ανάποδα φάουλ, κάποιο θα περάσει και θα μπει μέσα στα δίχτυα. Φάουλ απ’ τον Ζέκα δεν έχει γίνει, πιο πολύ επιθετικό φάουλ ήταν».

Ερωτηθείς για τη φάση του πέναλτι, απάντησε:
«Ακούσαμε μέχρι και τον Λουτσιάνο να παραδέχεται πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, απορώ και με τη διαπίστωση της εφημερίδας σας, που αναφέρει πως έπρεπε να αποβληθεί ο Στιλ. Εκτός αν έπρεπε να αποβληθεί επειδή το έπιασε… Οι περισσότερες γνώμες συμφωνούν πως ο Μήτρογλου το κέρδισε και δεν το έκανε ο Στιλ».

Όσο για τα υπόλοιπα παράπονα του Παναθηναϊκού: «Ξεκίνησε με δύο χέρια και τελείωσε με… τρία ο Πέτριτς. Εκεί φάνηκε κάποιος τρόμος απ’ τον Καλογερόπουλο να σταματήσει την φάση στο 92’. Είναι ξεκάθαρη φάση, μας έχουν… φάει τα περίφημα ανθρώπινα λάθη. Όπως φυσικά και οι καθυστερήσεις. Έπρεπε να κρατηθούν 11 λεπτά (λόγω διακοπής, αλλαγών και της αποβολής του Αναστασίου), αλλά κράτησε μόλις επτά. Εκτός αν βιαζόταν ο διαιτητής για να φύγει και να γιορτάσει το ότι θα γίνει διεθνής άμεσα…».

Απαντώντας στο αν πρέπει ο Παναθηναϊκός να διαμαρτύρεται επειδή δεν έπαιξε καλά, είπε:
«Δεν λέει κάτι το ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να κάνει μεταγραφές ή ότι δεν έκανε φάσεις στο ματς. Ας άφηνε ο Καλογερόπουλος τον Ατζαγκούν να σουτάρει και θα βλέπαμε αν η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα όπως πέρσι ή θα έφτανε η μπάλα στο ΣΕΦ. Πρώτοι εμείς ξέρουμε ότι η ομάδα δεν είναι πολύ καλή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να παίρνουμε στο γήπεδο αυτά που δικαιούμαστε. Ουδέποτε έχουμε κρύψει τις αδυναμίες μας. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος να απαγορεύει να πάρεις αυτά που πρέπει, αν δεν είσαι καλός. Ξενίζει να υπάρχουν πάντα τα ίδια θύματα…».

«Βέβαια όλα αυτά δεν μας προκαλούν καμία εντύπωση. Όταν συνεννοήσεις μεταξύ παραγόντων γίνονται από κινέζικα τηλέφωνα κι όταν υπάρχει φάκελος που αποτυπώνει πλήρως όλη αυτή τη διαφθορά. Είναι καθαρά θέμα βούλησης και πολιτικής να αλλάξουν όλα αυτά, διαφορετικά θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει όλες αυτές τις καταστάσεις, στοχοποιείται κιόλας -κυρίως ο κ. Αλαφούζος».

Πηγή: Sport-fm.gr