Με τον επιχειρηματία Γιάννη Καλογρίτσα συζητά ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου Κωνσταντίνος Τσακίρης προκειμένου να του πουλήσει τις μετοχές του.

Με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς φαίνεται πως τρέχουν οι εξελίξεις στον Πανιώνιο. Ο μεγαλομέτοχος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ Κωνσταντίνος Τσακίρης, έχοντας όπως όλα δείχνουν να πουλήσει τις μετοχές του, καθώς έχει επηρεαστεί αρνητικά από τις τελευταίες εξελίξεις, βρίσκεται σε αναζήτηση αγοραστή. Αυτή την ώρα συζητάει με τον επιχειρηματία Γιάννη Καλογρίτσα το ενδεχόμενο να του πουλήσει τις μετοχές που έχει.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το deal με τον Ηλία Λιανό ναυάγησε και δεν φαίνεται στον ορίζοντα νέα προσπάθεια για να τα βρουν. Έτσι αν τελικά ο Τσακίρης δεν τα βρει με τον Καλογρίτσα, τότε είναι πολύ πιθανή η επιστροφή στο προσκήνιο του Μάκη Ψωμιάδη. Αν τελικά γίνει αυτό, τότε οι αντιδράσεις των φίλων της ομάδας, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στον Πανιώνιο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις εξελίξεις, μιας και τα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.  

Πλεόνασμα 1.242.028 ευρώ

Και ενώ ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ψάχνει για αγοραστή και χθες από τον Πανιώνιο έβγαινε πως η ομάδα έχει χρέη, σήμερα οι «κυανέρυθροι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν πως έχουν πλεόνασμα 1.242.028 ευρώ!!! Πραγματικά κανείς δεν μπορεί πλέον να καταλάβει ποια είναι η αλήθεια, μιας και από την στιγμή που υπάρχει όντως πλεόνασμα, γιατί θέλει να πουλήσει ο Τσακίρης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου έχει ως εξής: «Παραθέτουμε σήμερα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ προς ενημέρωση των φιλάθλων μας και της κοινής γνώμης. Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε αφορούν το κλείσιμο εργασιών της Πέμπτης 11/11/2010.

Επειδή ίσως τα λογιστικά στοιχεία κουράζουν, να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα «έλλειμμα» 2 εκ. ευρώ, ούτε ομοίως κάποιο άλλο 3,4 εκ. ευρώ που «μειώθηκε» ξαφνικά σε 2 εκατομμύρια με κάποιο μαγικό τρόπο…
Η ΠΑΕ Πανιώνιος αυτή της στιγμή δεν οφείλει δραχμή σε κανένα και έχει πλεόνασμα 1.242.028 ευρώ.

Το περίφημο ποσό του «ανοίγματος» των 2 περίπου εκ. ευρώ που διέρρευσε προς τα ΜΜΕ, είναι υποκειμενικό και αφορά την πρόβλεψη χρήσης της απελθούσης διοίκησης (μέχρι 30/6/2011) και τον τρόπο λειτουργίας που εκείνη ακολουθούσε. Η νέα διοίκηση μπορεί, αν θέλει, να επιλέξει εναλλακτικούς τρόπους λειτουργίας και να κλείσει τη σεζόν χωρίς κανένα «έλλειμμα» (ακόμα και κέρδος)».

Πηγή: gazzetta.gr