Έναν ακόμη προπονητή με γιουβεντίνικο παρελθόν έχουν βάλει στο στόχαστρό τους οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την Diario AS, οι «μερένχες» έχουν σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για να διαδεχθεί τον Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική τους ηγεσία.

Ο Ιταλός πρώην προπονητής των Γιουβέντους και Μίλαν φέρεται να έχει ήδη δεχθεί πρόταση από τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, και περιμένει τις εξελίξεις με τον Γάλλο συνάδελφό του, ο οποίος ίσως μείνει φέτος χωρίς τίτλο, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της Primera Division.

Το μέλλον του Γάλλου προπονητή με το σύλλογο της ισπανικής πρωτεύουσας φαντάζει αβέβαιο, καθώς -σύμφωνα με τις αναφορές στον ισπανικό Τύπο- θα αντικατασταθεί στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ακόμη κι αν η Ρεάλ κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι stand by είναι η μεγάλη δόξα της Ρεάλ, Ραούλ Γκονζάλες, νυν προπονητής της β’ ομάδας, σε περίπτωση που «ναυαγήσει» το θέμα με τον Αλέγκρι.