Με ένα γκολ του Ρονάλντο και δύο του Κουαδράδο, η Γιουβέντους νίκησε με 3-2 την Ιντερ και έμεινε ζωντανή στη μάχη για έξοδο στο Champions League.

Οι μπιανκονέρι μπήκαν καλύτερα στο ντέρμπι, πίεσαν και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 24′, όταν κέρδισαν πέναλτι. Ο Ρονάλντο ήταν αυτός που εκτέλεσε και είδε τον Χαντάνοβιτς να αποκρούει, αλλά στην επαναφορά ο Πορτογάλος έκανε το 1-0. Οι νερατζούρι ισοφάρισαν στο 35′ με πέναλτι του Λουκάκου αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κουαδράδο με δυνατό σουτ -το οποίο κόντραρε και στον Ερικσεν- έγραψε το 2-1.

Στο 55′ η Γιούβε έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπεντανκούρ και στο 83′ ο Κιελίνι με αυτογκόλ, το οποίο αρχικά ακυρώθηκε και στη συνέχεια μέτρησε μέσω VAR, έκανε το σκορ 2-2.

Η Γιουβέντους ήταν πολύ κοντά στο να χάσει και τις τελευταίες της ελπίδες για έξοδο στο Champions League, αλλά στο 88′ ο Κουαδράδο πήρε το πέναλτι από τον Πέρισιτς και ανέλαβε και την εκτέλεση, αφού ο Ρονάλντο είχε αντικατασταθεί από τον Μοράτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.