Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ισμαέλ Μπλάνκο θεωρεί ότι όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι δεν ήταν κινητικοί.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας και έτσι δεν μπορούσαμε να την κυκλοφορήσουμε. Το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μας έκανε ζημιά. Μπήκαμε με διαφορετική νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε και ισοφαρίσαμε αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Δεν είχαμε την κινητικότητα που απαιτούσε το σημερινό παιχνίδι καθώς ο ΠΑΟΚ πρέσαρε πολύ και από εκεί ξεκινούσαν όλα. Είναι περίεργο αυτό που συνέβη στο τέλος, αυτό που ζήσαμε στον πάγκο. Είδαμε και ανθρώπους ασφαλείας να έρχονται στον πάγκο και έγινε φασαρία. Πρέπει να παλεύουμε στον αγωνιστικό χώρο και όχι στον πάγκο. Θα πρέπει να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα για να μην ξανασυμβεί αυτό», ήταν τα λόγια του Αργεντίνου.

Στην gazzetta.gr διαβάζουμε ότι χαρούμενοι, όπως είναι λογικό, για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και την άνοδο στην 3η θέση, εμφανίστηκαν οι παίκτες των Θεσσαλονικέων μετά το τέλος του ματς.

Κρέσιτς: «Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου γιατί είχαμε πολύ καλή απόδοση κόντρα όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά και σε κάποιον άλλον. Δε θέλω να τον κατονομάσω. Δεν ανησυχούσα από το ξεκίνημα του αγώνα με την άμυνα. Εχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα πρέπει να ξαναδώ τη φάση του πέναλτι αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Τζιμπούρ ήθελε απλά να προλάβει την μπάλα. Αν όντως έχει πάει πρώτος στη μπάλα τότε είναι πέναλτι. Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή ανεβήκαμε στην 3η θέση, αυτό μας δίνει ψυχολογική τόνωση».

Βιεϊρίνια: «Στα 96 λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ. Παίζαμε καλύτερα, δεν είμαι σίγουρος αν ήταν πέναλτι αυτό του Τζιμπούρ. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μετά την ισοφάριση προσπαθήσαμε περισσότερο, συνεργαστήκεμ όλοι, παίξαμε καλά και πήραμε τους τρεις βαθμούς που ήταν σημαντικοί για εμάς. Θα πρέπει να καταφέρουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα που παίζουμε. Αντιμετωπίζουμε μία δύσκολη ομάδα (σ.σ. ο Ολυμπιακός) αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να παίζουμε πάντα για τη νίκη».

Φωτάκης: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω ότι δίκαια κερδίσαμε έστω και στο τέλος».

Βιτόλο: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και αυτό αποδείχθηκε από το γεγονός ότι η ΑΕΚ έπαιζε αμυντικά. Συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία και φυσικά είναι θετικό το γεγονός ότι έχασε βαθμούς ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς και να περιμένουμε στραβοπάτημα του πρωτοπόρου».

Σακελλαρίου: «Θέλαμε το παιχνίδι και αυτό φάνηκε όλο το 90λεπτο και πήραμε μια παλικαρίσια νίκη. Εν μέρει είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή μου εμφάνιση ωστόσο χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να συνεχίσω να ανεβαίνω πιο ψηλά. Ακόμη και μετά την ισοφάριση ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι επιμείναμε και πετύχαμε το γκολ στις καθυστερήσεις».