Μετά το εντυπωσιακό 4-1 στη Ρώμη, η Μπάγερν πέτυχε και δεύτερη νίκη επί της Λάτσιο και προκρίθηκε στους προημιτελικούς.

Με τα πάντα να έχουν κριθεί από τον πρώτο αγώνα, οι δύο ομάδες έδειχναν να σκέφτονται περισσότερο το πώς θα κουραστούν όσο το δυνατόν λιγότερο. Οι Ιταλοί, μάλιστα, είχαν και αλλαγές στη σύνθεσή τους, αφού ήξεραν ότι δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης. Κι αν, για οποιονδήποτε λόγο, υπήρχε κάποιος… τρελός που σκεφτόταν ότι μπορεί και να ανατραπεί το 1-4, σταμάτησε να το σκέφτεται στο 33′, όταν ο Λεβαντόφσκι με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0.

Ο Πολωνός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 67′ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το σουτ που επιχείρησε, για να γίνει τελικά το 2-0 στο 73′: Κάθετη του Αλάμπα για τον Τσούπο-Μότιν, ωραίο πλασέ και η μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα.

Στα λεπτά που απέμεναν η Λάτσιο κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον το γκολ της τιμής με την κεφαλιά του Παρόλο στο 82′ (2-1), με τη Μπάγερν να παίρνει ξεκούραστα το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς και να συνεχίζει με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και φέτος.

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νίμπελ, Παβάρ, Μπόατενγκ (46′ Ζίλε), Αλάμπα, Ερναντέζ, Κίμιχ (77′ Χάβι Μαρτίνεθ), Γκορέτσκα (64′ Ντέιβις), Γκνάμπρι, Μίλερ (71′ Τσούπο-Μότιν), Σανέ, Λεβαντόφσκι (71′ Μουσιάλα).

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Ρέινα, Μάρουσιτς, Ατσέρμπι, Ράντου, Λατσάρι (55′ Παρόλο), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Εσκαλάντε (84′ Ακπα-Ακπρο), Λουίς Αλμπέρτο (76′ Κατάλντι), Φαρές (46′ Λούλιτς), Μουρίκι (56′ Περέιρα), Κορέα.