Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον άσο του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα ο παίκτης της Λάρισας, Ρομέου, σε συνέντευξή του σε συνδρομητικό κανάλι.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ της Λάρισας, Ρομέου μίλησε στην τηλεόραση της NOVA για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και όχι μόνο. Σχετικά με τον συμπατριώτη του υπογράμμισε πως «τρέφω πάρα πολύ μεγάλη εκτίμηση για τον ποδοσφαιριστή αλλά και για τον άνθρωπο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ ισχυρή προσωπικότητα ο οποίος έφυγε από τη Βραζιλία και κατάφερε να κερδίσει μία πολύ σημαντική θέση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι ένας παίκτης που τον θαυμάζω και για τη στάση του μέσα στο γήπεδο και συνηθίζω να παρατηρώ τις κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Αναφορικά με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό επισήμανε ότι «έχουμε παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια. Εξαιτίας αυτής της ανοδικής πορείας των τελευταίων αγωνιστικών, ευελπιστώ πως θα κάνουμε έναν πολύ καλό αγώνα και με τον Παναθηναϊκό. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους νέους παίκτες να δείξουν την αξία τους και για την ομάδα να αποδείξει πως αξίζει να είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση».

Όσον αφορά στις επιδιώξεις των παικτών της ΑΕΛ είπε ότι «ο στόχος που έχουμε γενικότερα όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι να κερδίζουμε πόντους σε κάθε αγώνα. Έχουμε πολλούς μπροστά μας και πολλά πράγματα θα συμβούν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Οι παίκτες μας ωστόσο έχουν την ωριμότητα να προσαρμόζονται σε κάθε επόμενο παιχνίδι».

Για τον εαυτό του ανέφερε πως «στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα μαθαίνεις καινούρια πράγματα. Στην καριέρα του ένας ποδοσφαιριστής πάντα φροντίζει να μαθαίνει νέα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μαθαίνω να επιτίθεμαι και να πετυχαίνω αυτά τα γκολ. Και στη Βραζιλία που ήμουν τα προηγούμενα χρόνια, ήξερα πως για τον κάθε παίκτη είναι εξίσου σημαντικό και να επιτίθεται αλλά και να αμύνεται».

Για το καινούριο γήπεδο της ομάδας του, σχολίασε ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα γήπεδο τέτοιων διαστάσεων και για τους παίκτες αλλά και για τους φιλάθλους, ενώ για εμάς αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις εκεί».
πηγή: gazzetta