Με μια πολύ άσχημη είδηση ξημέρωσε για την οικογένεια του Παναθηναϊκού η Τετάρτη (10/02), καθώς έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Κίτσιος.

Ήταν επί σειρά ετών κοντά στο «τριφύλλι» και ήταν πρόεδρος της ομάδας που είχε φτάσει στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», στη μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικού συλλόγου μέχρι σήμερα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα τελευταία χρόνια είχε βρεθεί ξανά στο προσκήνιο μέσω του Ερασιτέχνη.

Μάλιστα, η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να αφήσει την τελευταία του πνοή στις 9 Μαρτίου, την ημέρα που είχαν καταγραφεί τα πέντε «9άρια» του Αντώνη Αντωνιάδη: το τέρμα του σπουδαίου επιθετικού στην αναμέτρηση με την Έβερτον για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, που έθεσε τις βάσεις για την ιστορική πρόκριση της ομάδας του Φέρεντς Πούσκας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Την είδηση μετέφερε ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού Σπορ FM.

Ο Μιχάλης Κίτσιος νοσηλευόταν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, λόγω και της ιδιότητας του ως στρατιωτικός. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου και ώρα 13:00 στο κοιμητήριο του Παπάγου.