Η Ρόμα δεν έχει πάψει να ασχολείται με τον Κώστα Μανωλά. Από το σημείο αυτό, ωστόσο, μέχρι να μιλάμε για συμφωνία ή έστω προχωρημένες διαπραγματεύσεις, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι «τζιαλορόσι» εξακολουθούν να έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον 23χρονο αμυντικό, αλλά θα κινηθούν για την αγορά του υπό προϋποθέσεις.

Πρώτη και πιο σημαντική είναι πως δύσκολα θα αγοραστεί άλλος κεντρικός αμυντικός αν δεν πωληθεί ο Μεντί Μπενατιά. Ο Μαροκινός στόπερ είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων (ανάμεσά τους η Μαν. Γιουνάιτεντ), αλλά κοστολογείται στα 35 εκατ. ευρώ. Εφόσον πωληθεί οι Ρωμαίοι θα κινηθούν για την αντικατάστασή του και ο Μανωλάς είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Ένα άλλο μεγάλο «αν» για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά έχει να κάνει με την τιμή του. Ρωμαϊκά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός αξιώνει 15 εκατ. ευρώ για την πώλησή του, αν και το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν μεν διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων, αλλά δεν φτάνουν τόσο ψηλά. Μάλιστα οι δευτεραθλητές Ιταλίας φέρονται να κοιτάζουν κι άλλες λύσεις αμυντικών, όπως ο Μαυροβούνιος Μάρκο Μπάσα της Λιλ και ο Ρουμάνος Βλαντ Κίρικες της Τότεναμ.

Πηγή: sport-fm.gr