Ο άνθρωπος που είχε φτιάξει ένα τρομερό γκράφιτι του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μετά τον θάνατό του, στην Καλαμαριά, τίμησε τώρα και τον Βασίλη Χατζηπαναγή. Η μορφή του σπουδαίου ποδοσφαιριστή κοσμεί πλέον την είσοδο στις εγκαταστάσεις του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής.

Η μεγάλων διαστάσεων δημιουργία του Ηλία Στύλου, ή πιο γνωστού ως «Hayate», είχε μεγάλη απήχηση τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και έξω από αυτήν. Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο «Βάσια» εξέφρασε τις ευχαριστίες του μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ τόσο στον καλλιτέχνη όσο και στον κόσμο.

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του γκράφιτι της προσωπογραφίας μου στην είσοδο του “Κατσάνειου” θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καλλιτέχνη Ηλία Στύλο για την εμπνευσμένη τοιχογραφία του, τους ανθρώπους και τα παιδιά του αγαπημένου μου Ηρακλή αλλά και όλον αυτόν τον φίλαθλο κόσμο, τους ανώνυμους φίλους του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, από όλη την χώρα, που με αφορμή το έργο αυτό, εκφράζουν καθημερινά την αγάπη τους στο πρόσωπο μου. Σε όλους αυτούς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», ήταν τα λόγια του.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η δήλωση του «Hayate» που δημιούργησε τα γκράφιτι των Μαραντόνα και Χατζηπαναγή, πως δεν έχει δει… ούτε λεπτό μπάλα στη ζωή του. «Με δυσκόλεψε το βλέμμα του» είπε για την προσωπογραφία του Έλληνα άσου ο καλλιτέχνης, που τόνισε ότι «μου πήρε μία ολόκληρη μέρα για να το πετύχω».