Η Χρυσούλα Κουρομπύλια επιστρέφει σε αγώνα του Άρη για πρώτη φορά μετά τα όσα είχαν γίνει το 2012.

Τότε, στις 8 Απριλίου, οι κίτρινοι είχαν υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης και το ματς είχαν διακοπεί εις βάρος τους, επειδή ένα πλαστικό μπουκάλι που είχε πετάξει κάποιος από την εξέδρα είχε πετύχει την Κουρομπύλια στο στομάχι.

Η βοηθός διαιτητή είχε υποστηρίξει ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει και γι’ αυτό τον λόγο το παιχνίδι, τελικά, διακόπηκε εις βάρος του Άρη, οι άνθρωποι και οι οπαδοί του οποίου, όμως, δεν είχαν πειστεί για τον τραυματισμό της Κουρομπύλια επειδή η γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα, Θανάση Γιαννούλη, έλεγε ότι «υπήρξε μια μετατραυματική ευαισθησία στη δεξιά κοιλιακή χώρα και αντικειμενική εξέταση χωρίς παθολογικά ευρήματα».

Τελικά, αφού πρώτα η Super League είχε αποφασίσει να συνεχιστεί το ματς κάποια άλλη μέρα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είχε επέμβει και έδωσε τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης, τιμωρώντας παράλληλα τον Άρη με πρόστιμο 40.000 ευρώ και ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Από τότε πέρασαν σχεδόν εννιά χρόνια και η Κουρομπύλια επιστρέφει τώρα σε ματς των κίτρινων, με αντίπαλο μάλιστα και πάλι τον Αστέρα.