Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για τη Super League 1 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ, οι οποίοες είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 14, αντίστοιχα, στις 19:30, έκανε γνωστούς η ΚΕΔ / ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι θα σφυρίξει το ντέρμπι της Τούμπας, έχοντας ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάουρο Βιβέντζι και Αλεσάντρο Λο Σισέρο. Τέταρτος διαιτητής ο Τάσος Παπαπέτρου, ενώ στο VAR θα βρεθεί ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε (επίσης Ιταλός), με βοηθό VAR τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου.

Κάτι εξίσου ενδιαφέρον για το παιχνίδι, είναι πως παρατηρητής θα είναι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Ο 37χρονος Φάμπρι είναι διαιτητής, Β’ κατηγορίας στην UEFA, ενώ δεν έχει βρεθεί ποτέ στο δρόμο ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Επίσης, δεν διαθέτει και ιδιαίτερη πείρα στις διεθνείς διοργανώσεις, καθώς έγινε διεθνής μόλις το 2019. Φέτος έχει διευθύνει τέσσερα ματς της Serie A και το Ερυθρός Αστέρας – Γάνδη 2-1 για τους ομίλους του Europa League.

Στο άλλο ματς της Θεσσαλονίκης, αυτό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», διαιτητής θα είναι ο Κροάτης ο Ιβάν Μπέμπεκ, με βοηθούς τους Γκόραν Πάτακι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα. Ο Θανάσης Τζήλος θα είναι τέταρτος διαιτητής.

Ο Γκόραν Γκαμπρίλο θα είναι στο VAR, με τον Πολυχρόνη Κωσταρά A-VAR.

Ο Μπέμπεκ θα βρεθεί στον δρόμο του Άρη για δεύτερη φορά στη σεζόν, αφού είχε διαιτητεύσει και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.