Παρουσία περίπου 1.000 οπαδών του Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, με τον κόσμο να αποθεώνει Μανιάτη, Φερνάντεζ και τον Στάρε να μιλάει για Κουμορτζί, μεταγραφές.

Πριν τον αγιασμό και την προπόνηση ο τεχνικός των κυανέρυθρων έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα. «Είμαι εδώ από τον Απρίλιο και πραγματικά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Τόσο καιρό μάθαινα τα πάντα για την ομάδα και τώρα είμαι χαρούμενος επειδή θα δουλέψουμε πάνω στο ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο Σουηδός προπονητής και συνέχισε αναφερόμενος στους τρεις παίκτες με τους οποίους συμφώνησε η ομάδα τη Δευτέρα (Ρικάρντο Βαζ Τε, Ντράγκαν Πάλιτς, Βασίλη Σκούρτη). «Για να είναι εδώ σημαίνει ότι είναι παίκτες που τους πιστεύουμε και μας ενδιαφέρουν», είπε σχετικά.

Ο Στάρε ρωτήθηκε και για τον Κουμορτζί, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι «όταν έχεις ποιοτικούς παίκτες είναι λογικό να ενδιαφέρουν κι άλλες ομάδες. Τον υπολογίζω κανονικά, όπως και τον Μανιάτη», ενώ ερωτηθείς για τον Εστογιανόφ και την αποχώρηση του, ξεκαθάρισε ότι συμφωνεί με τη διοίκηση, κάνοντας μια αναφορά και στο οικονομικό κομμάτι της συγκεκριμένης υπόθεσης καθώς ο Ουρουγουανός άσος είχε ένα υψηλό συμβόλαιο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Στάρε μίλησε εκ νέου και είπε: «Περιμένω να κάνουμε καλή δουλειά, θα τα δούμε όλα βήμα-βήμα και ο στόχος μας είναι η 5άδα. Για τους οπαδούς του Πανιωνίου ήξερα ότι είναι εκδηλωτικοί και σήμερα ήταν εντυπωσιακοί».

πηγή: gazzetta.gr