Όσο ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν καλά, το Μαϊάμι έδειχνε ικανό να «σπάσει» την έδρα των Σπερς στον πρώτο τελικό. Μόλις εκείνος αποχώρησε από το παρκέ, το -2 έγινε -15 και τα «σπιρούνια» έκαναν το πρώτο βήμα για τον τίτλο. Ο «βασιλιάς» δεν μπορούσε να χωνέψει πως οι κράμπες τον κράτησαν εκτός μάχης στα κρίσιμα τελευταία λεπτά.

«Όλο το αριστερό μου πόδι μούδιασε. Έχανα πολλά υγρά στη διάρκεια του αγώνα, αφού η ζέστη ήταν υπερβολική (σ.σ. λόγω βλάβης στον κλιματισμό) και το ένιωθαν όλοι. Είχα να παίξω σε τέτοιες συνθήκες από το λύκειο. Ήμουν πολύ εκνευρισμένος, γιατί είναι πολύ άσχημο να μην μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο στο τέλος της σεζόν. Προσπάθησα να ξαναδοκιμάσω να μπω, αλλά ο προπονητής μού το απαγόρευσε», δήλωσε ο Λεμπρόν.

«Ευτυχώς έχουμε ξεκούραση τριών ημερών πριν το επόμενο παιχνίδι. Τη χρειάζομαι. Θα συνεχίσω να παίρνω υγρά για να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου. Ανυπομονώ για το δεύτερο παιχνίδι», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Μαϊάμι, Έρικ Σπόελστρα, είπε: «Είναι σαν να δέχεσαι γροθιά στο στομάχι, όταν χάνεις τον ηγέτη σου σε μια τέτοια στιγμή του αγώνα. Ήθελε να επιστρέψει στο ματς, αλλά του είπα ‘ξέχασέ το’».

Πηγή: sport-fm.gr