Μία από τις στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό όλων, ήταν το ζέσταμα του Μαραντόνα στην προθέρμανση της Νάπολι πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με την Μπάγερν Μονάχου το 1989.

Τότε, που προσπαθούσε να «ζεσταθεί» κάνοντας όποιο κόλπο του ερχόταν στο μυαλό και χόρευε σύμφωνα με τον ρυθμό του «Live is life» των OPUS, με το δικό του στιλ, λυμένα κορδόνια και χαλαρή διάθεση τη στιγμή που οι συμπαίκτες του ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του γυμναστή.

Το αυστριακό συγκρότημα, OPUS, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Θεού του ποδοσφαίρου μίλησαν για την ιστορική αυτή στιγμή.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι που έφυγε από τη ζωή και ελπίζουμε να έχει μια καλή ζωή στον παράδεισο. Ενημερωθήκαμε για τον θάνατό του από την τηλεόραση. Νομίζω ότι όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο στην Αυστρία ή οπουδήποτε στον κόσμο είναι πολύ λυπημένος αυτή τη στιγμή για τον χαμό του . Όλοι τον γνωρίζουν σε όλο τον κόσμο, αλλά στην Αργεντινή ότι είναι Θεός», ανέφεραν αρχικά και στη συνέχεια μίλησαν για το περίφημο ζέσταμα του Ντιέγκο χορεύοντας στον ρυθμό του τραγουδιού τους.

«Αυτό το βίντεο ήρθε στο φως πολλά χρόνια μετά. Συγκεκριμένα, 15 χρόνια αργότερα εμφανίστηκε στο YouTube και ήταν η πρώτη φορά που το είδαμε. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς γιατί τον γνωρίζουμε ως παίκτη, γνωρίζουμε την ιστορία του και το τι έκανε στο ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι μας τηλεφώνησαν και μας είπαν “Είδα τον Μαραντόνα στο Διαδίκτυο να κάνει “μαγικά” με το τραγούδι σας”. Δεν το ξέραμε τότε».

Λίγα χρόνια πριν πήρα ένα βίντεο από έναν φίλο με τον γάμο του Μαραντόνα, όπου εκεί πάλι χόρευε και τραγουδούσε το “Live is Life”».

https://twitter.com/MinutoBoca/status/1335341402725773313

https://twitter.com/MinutoBoca/status/1335031676909588482

Πηγή: gazzetta.gr